Roca Motocicletes és un projecte que neix de  la evolució de Només Motos fundat el setembre del 2008 com a Servei Oficial SUZUKI taller dedicat a la reparació i venda de motocicletes Suzuki i d'altres marques sobretot d'alta cilindrada i que en poc temps rep el reconeixement de la marca com a millor servei oficial en l'any 2010 i per segona vegada en el 2013. El propietari i gerent Jordi Roca Paradell des d'un inici tenia un somni i un projecte que era dedicar-se a la restauració, modificació i preparació de motocicletes  clàssiques sense deixar la feina del dia a dia.

Al Novembre del 2012 comença l'aventura de Roca Motocicletes en la primera cursa de resistència de velocitat de clàssiques participant amb una Suzuki Gsx750R de l'any 1985 amb la que s'aconsegueix la 2 posició de la general i primers de categoria amb els pilots D.Remon i J.Roca.

En la temporada 2013/2014 es prepara la  mateixa moto per fer dos campionats : el de Velocitat i el de Resistència i el resultat és molt satisfactori 1 posició en el Campionat de Velocitat amb el pilot J.Roca i 2 de la general i primers de categoria en el campionat de Resistència amb els pilots D.Remon, E. Fernández i J.Roca.
L'objectiu o filosofia de Roca Motocicletes és donar el millor servei tècnic en tota la gama de motocicletes actuals i també oferir un espai dedicat a la restauració, modificació i preparació de motocicletes clàssiques i de carreres.

moto_calafat_circuito(3)roca_motocicletes_taller_arreglo_moto